Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 69

Те вакера башо Царство!

Select an Audio Recording
Те вакера башо Царство!

(2. Тимотеј 4:5)

 1. 1. Те џа храбро хем башо Царство

  ки цели Пхув те пхена.

  Кед кротка амен аракхаја,

  олен шај те сикава.

  И служба Девлеске кераја,

  бари чест ов дела амен.

  О свето анав вакераја

  те шај сарине те џанен.

  (РЕФРЕНИ)

  Храбро! Башо Царство

  саринен амен те сикава.

  Верно! Е Девлескоро анав

  амен те пхирава.

 2. 2. Сар слуге Девлескере џаја

  бут сложно ко јекхипе.

  Пхуре хем терне служинаја,

  мангаја о чачипе.

  Хабери шукар е Девлестар

  ка џа ревно те вакера.

  Амен о Девел сила дела

  те шај храбра бут те ова.

  (РЕФРЕНИ)

  Храбро! Башо Царство

  саринен амен те сикава.

  Верно! Е Девлескоро анав

  амен те пхирава.