Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 63

Само тле сведокија Јехова ка ова!

Select an Audio Recording
Само тле сведокија Јехова ка ова!

(Исаија 43:10-12)

 1. 1. Таро каш хем таро бар,

  мануша девел керѓе.

  Бут џене олеске

  клањинена пе.

  Џабе молинена ле,

  сила е кипе нане.

  О хас Девел олен ка цидел

  хем ленге крајо ка анел.

  (РЕФРЕНИ)

  Само тле сведокија

  верна Девла ка ова.

  Ту јекх Девел Јехова сиан,

  са со пхенѓан ту керѓан.

 2. 2. Е Девлескоро анав

  гордо пхираваја ле.

  Сариненге башо

  Царство ка пхена.

  Те џанен кој о Девел

  хем оле те молинен.

  Бут силно вера те сикавен,

  радосно лесте те шунен.

  (РЕФРЕНИ)

  Само тле сведокија

  верна Девла ка ова.

  Ту јекх Девел Јехова сиан,

  са со пхенѓан ту керѓан.

 3.  3. Е Девлескоро анав

  бизи дар ка вакера.

  О анав Јехова

  секој те џанел.

  Некој шај ка хаљовел

  о Јехова хас Девел.

  Леске вилестар ка служинел,

  вечно ка шај те живинел.

  (РЕФРЕНИ)

  Само тле сведокија

  верна Девла ка ова.

  Ту јекх Девел Јехова сиан,

  са со пхенѓан ту керѓан.