Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 60

Хабери со дела живото

Select an Audio Recording
Хабери со дела живото

(Езекиел 3:17-19)

 1. 1. Сарине акана

  ка ваљани те шунен,

  о Девел панда хари

  о крајо ка анел.

  (РЕФРЕНИ)

  Те спасина е манушен,

  ка спасина хем амен.

  Ка спасина ако шунѓе,

  те џа хем ленге те пхена,

  те пхена.

 2. 2. О хабери ко секова кхер

  ка вакера.

  Те роден е Девле

  саринен ка викина.

  (РЕФРЕНИ)

  Те спасина е манушен,

  ка спасина хем амен.

  Ка спасина ако шунѓе,

  те џа хем ленге те пхена,

  те пхена.

  (ПРЕМИН)

  Бут итно, бут и важно

  о мануша те сикљовен.

  Те џа те сикава лен

  о чачипе те пенџарен.

  (РЕФРЕНИ)

  Те спасина е манушен,

  ка спасина хем амен.

  Ка спасина ако шунѓе,

  те џа хем ленге те пхена,

  те пхена.