Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 59

Фалин манцар е Јехова!

Select an Audio Recording
Фалин манцар е Јехова!

(Псалм 146:2)

 1. 1. О Јах баро

  ка вакера!

  Таро вило лесте ка фалина!

  Сила бари

  ов и пхердо,

  лескоро мангипе бут и баро.

  Бут и шукар о Девел амаро.

 2. 2. О Јах баро

  те вакера!

  Секед шунела о молитве ов.

  Лескоро вас

  сила ка дел

  са околенге со слаба тане.

  Сарине те фалина е Девле!

 3. 3. О Јах баро

  те вакера!

  Правда хем мир ов ки Пхув ка анел.

  Са о виле

  со и пхаге,

  преку пло Царство лен ка сасљарел,

  бут берекетија ов ка анел.