Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 57

Проповединаја са е манушенге

Select an Audio Recording
Проповединаја са е манушенге

(1. Тимотеј 2:4)

 1. 1. Мангаја те ова сар о Девел,

  на одвојнела ов е манушен.

  Те спасинел мангела ов олен,

  те шај паше олеа те овен.

  (РЕФРЕНИ)

  Саринен мангаја лен

  на дикхаја кој тане,

  шукар хабери ленге ка пхена.

  Ка рода е манушен

  со мангена е Девле

  хем амала олеа те овен.

 2. 2. Шај различно дикхјона бут џене

  аменге сарине са јекх тане.

  Дикхела о Јехова ко вило

  олеске важно сар андрал тано.

  (РЕФРЕНИ)

  Саринен мангаја лен

  на дикхаја кој тане,

  шукар хабери ленге ка пхена.

  Ка рода е манушен

  со мангена е Девле

  хем амала олеа те овен.

 3. 3. О свето ховавно кој ка мукхен,

  лен о Јехова бут мангела лен.

  Са акава мангаја те шунен,

  те шај ки лесте саре те авен.

  (РЕФРЕНИ)

  Саринен мангаја лен

  на дикхаја кој тане,

  шукар хабери ленге ка пхена.

  Ка рода е манушен

  со мангена е Девле

  хем амала олеа те овен.