Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 49

Те кера е Јехова бахтало

Select an Audio Recording
Те кера е Јехова бахтало

(Изреки 27:11)

 1. 1. Јехова лафи тут денѓем,

  вилестар туте ка шуна

  хем сигурна шај те ова

  кај бахтало тут ка кера.

 2. 2. О верно робо со денѓан,

  ов фалинела тло анав

  хем храна дела ов амен

  Јехова, туте те шуна.

 3. 3. Аменге сила ту те де

  вилестар верна те ова,

  диве-рат туте те шуна

  хем бахтало тут те кера.