Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 48

Секова диве те џа е Јеховаја

Select an Audio Recording
Секова диве те џа е Јеховаја

(Михеј 6:8)

 1. 1. Вас ка да амен Девлеске

  те џа леа секова диве.

  Сикавела кај шукар и

  околенцар со родена ле.

  Ов пло вас аменге дела

  те шај леа те пхира.

  Адалеске лафи даја —

  узи лесте ка ачхова.

 2. 2. Ачхило бут хари време

  о Девел о крајо те анел.

  Противникија иси бут

  хем понекогаш шај ка дара.

  О Јехова и аменцар

  узи лесте ка ова.

  Те манга ле са вилестар,

  верно леске те служина.

 3. 3. Пле лафеа хем духоја,

  о Девел амен поможинѓа.

  Сила дела ов аменге

  преку молитва хем о пхраља.

  Служинаја е Девлеске,

  живинаја праведно.

  Скромно, понизно хем верно

  лесте са амен ка шуна.