Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 43

Благодарно молитва

Select an Audio Recording
Благодарно молитва

(Псалм 95:2)

 1. 1. Девла Јехова тут милост иси бут

  таро вило туте ка фалина.

  Ка служина туке цело вилеа,

  ту аракхеа амен авдиве.

  Свако диве Девла грешке кераја,

  „простин аменге“ тут ка молина.

  Слаба сием Девла ту са џанеа.

  Фала со откупинѓан ту амен.

 2. 2. Фала со мангипе ту сикавеа,

  фала со бут паше туја сием.

  Те служина туке ту амен сикав

  хем сар шај те ова верна ко са.

  Фала со деа аменге тло духо

  храбро Јехова те сведочина.

  Среќна хем понизна цело вилеа

  Девла благодарна туке сием.

(Дикх хем Пс. 65:2, 4, 11; Фил. 4:6.)