Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 42

И молитва е Девлескере слугаскири

Select an Audio Recording
И молитва е Девлескере слугаскири

(Ефешаните 6:18)

 1. 1. Девла Јехова ту амаро Дад,

  са со мангеа ту са шај кереа.

  Надеж амен ки туте иси

  хем Девла тут амен молинаја

  те авел о Царство тло

  берекети те анел.

 2. 2. Мангипе Девла ту сикавеа

  бут берекетија аменге деа.

  Живото ту аменге денѓан

  светлина, мудрост деа аменге.

  Бут сием благодарна

  тло анав ка фалина.

 3. 3. Пхарипе бут о свето анела

  надеж бари хем утеха ту деа.

  Туке о муке са ка пхена

  сила ту деа, поможинеа.

  Ов аменцар Девла ту

  туке верна те ова.