Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 29

Чест бари тло анав со пхираваја

Select an Audio Recording
Чест бари тло анав со пхираваја

(Исаија 43:10-12)

 1. 1. Девла Јехова ту Семоќно, вечно,

  правда хем мангипе туте иси.

  Тутар авела и најбари мудрост,

  власт упро са со керѓан тут иси.

  Предност бари бут аменге и служба,

  са е вилестар тут ка фалина.

  (РЕФРЕНИ)

  Чест бут бари тло анав пхираваја.

  О, вечно Девла тут ка славина.

 2. 2. Са е пхраленцар сар јекх служинаја

  мангипе, слога аменде иси.

  Кед баши туте амен вакераја

  бут бахтале сием хор ко вило.

  Девла тло свето анав бут мангаја

  хем баши лесте амен ка пхена.

  (РЕФРЕНИ)

  Чест бут бари тло анав пхираваја.

  О, вечно Девла тут ка славина.