Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 28

Ов е Јеховаскоро амал

Select an Audio Recording
Ов е Јеховаскоро амал

(Псалм 15)

 1. 1. Кој шај паше амал,

  Девла тло те овел?

  Ко тло шатори ов те авел

  госто тло те овел?

  Праведна сој тане,

  хем со мангена тут,

  верно шунена туте ко са

  хем поштујнена тут.

 2. 2. Кој шај паше амал,

  Девла тло те овел?

  Кој бахтало тут шај те керел

  хем ле бут те манге?

  Сарине тло анав

  со фалинена ле.

  Искрена чесна са сој тане,

  ту бут мангеа лен.

 3. 3. Ту Девла саринен

  спремно шунеа лен.

  Кед амаро вило ка пхрава

  туке ки молитва.

  Сила ту деа бут

  хем грижинеа тут,

  ту амаро амал со сиан

  бут бахтале сием.