Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 18

Благодарна баши откупнина

Select an Audio Recording
Благодарна баши откупнина

(Лука 22:20)

 1. 1. Аке Јехова

  англи туте пак сием,

  сикавѓан кај бут мангеа

  амен саринен.

  Денѓан аменге

  тле Чхаве те живина,

  бари и жртва Девла

  која со ту денѓан.

  (РЕФРЕНИ)

  Те шај амен те живина,

  пло рат аменге ов денѓа.

  Јехова вечно туке

  ка ова благодарна.

 2. 2. О Исус бут мангела

  са е манушен.

  Ов пло живото денѓа

  хем амен спасинѓа.

  Ко грево сарине

  сием сине пханле,

  а акана шај секој

  вечно те живинел.

  (РЕФРЕНИ)

  Те шај амен те живина,

  пло рат аменге ов денѓа.

  Јехова вечно туке

  ка ова благодарна.