Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 17

„Мангава“

Select an Audio Recording
„Мангава“

(Лука 5:13)

 1. 1. Мангипе баро сине ле

  о Исус ки Пхув кед сине.

  Грижа бут сикавѓа

  ко са со керѓа,

  пли сила, пло време денѓа.

  Сасљарѓа ов е насвален

  хем бут мангља е чоролен.

  Спремно ов пес аменге денѓа хем

  вилестар пхенѓа: „Мангава“.

 2. 2. Пример ов аменге денѓа

  сар лесте шукар те ова,

  саринен те манга

  хем спремно те џа

  таро Девел те вакера.

  Пхарипа кед некас иси

  ка џа лен те поможина.

  Сикав мангипе тло бут оленге

  вилестар ту пхен: „Мангава“.