Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 148

О Јехова спасинела пле народо

Select an Audio Recording
О Јехова спасинела пле народо

(2. Самоилова 22:1-8)

 1. 1. Џивдо Девел Јехова само ту сиан,

  тли сила најбари,

  керѓан са со иси.

  Нане Девел сар туте,

  ту јекх сиан Најбаро,

  туте ка фалинав.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова, тле народо спасинеа,

  ко сигурно тхан шај ки туте те ава.

  Саре храбро тут ка фалина,

  ка вакера

  кај Јехова сар Карпа сиан

  ту заштита.

 2. 2. Бут пути мерибаја ме аљум паше,

  Јехова молинѓум

  ту сила ман те де.

  Ки молитва мли туте

  ме молинѓум, родинѓум,

  храброст ман ту те де.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова, тле народо спасинеа,

  ко сигурно тхан шај ки туте те ава.

  Саре храбро тут ка фалина,

  ка вакера

  кај Јехова сар Карпа сиан

  ту заштита.

 3.  3. Тло гласо таро небо ов ка грминел,

  тли сила бут бари,

  Јехова ка џанен.

  О лошна ка дикхен кај

  ка спасине

  тле слуген

  хем лен ка аракхе.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова, тле народо спасинеа,

  ко сигурно тхан шај ки туте те ава.

  Саре храбро тут ка фалина,

  ка вакера

  кај Јехова сар Карпа сиан

  ту заштита.

(Дикх хем Пс. 18:1, 2; 144:1, 2.)