Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 147

Ка овел вечно живото

Select an Audio Recording
Ка овел вечно живото

(Псалм 37:29)

 1. 1. Живото о Девел дела,

  вечно ки Пхув те овел.

  Са окола со и кротка,

  ко рај ка живинен.

  (РЕФРЕНИ)

  О живото вечно,

  аменге бут вредно.

  Девлескоро лафи

  чаче ка овел.

 2. 2. Е манушендар о грево,

  о Девел са ка косел.

  Цели Пхув рај ка керел ла

  хем мир ов ка анел.

  (РЕФРЕНИ)

  О живото вечно,

  аменге бут вредно.

  Девлескоро лафи

  чаче ка овел.

 3. 3. Бут паше о диве кеда

  са е мулен ка ваздел.

  О Девел пле мангипаја

  и асви ка косел.

  (РЕФРЕНИ)

  О живото вечно,

  аменге бут вредно.

  Девлескоро лафи

  чаче ка овел.