Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 138

О парне бала тане круна

Select an Audio Recording
О парне бала тане круна

(Изреки 16:31)

 1. 1. Акате аменцар

  о попхуре тане.

  Панда истрајнена хем

  верна ачхиле.

  Некој тано коркори,

  сила ле нане.

  Девла молинаја тут,

  поможин олен.

  (РЕФРЕНИ)

  Девла на бистреа —

  верна сој тане.

  Уверин лен Девла

  ко тло мангипе.

 2. 2. Круна о парне бала,

  украс ко шеро.

  Бут шуже тане ола

  англо о Девел.

  Кед сине ола терне,

  ревно служинѓе

  хем ки служба са керѓе,

  пестар са денѓе.

  (РЕФРЕНИ)

  Девла на бистреа —

  верна сој тане.

  Уверин лен Девла

  ко тло мангипе.