Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 134

О чхаве тане поклон таро Девел

Select an Audio Recording
О чхаве тане поклон таро Девел

(Псалм 127:3-5)

 1. 1. Јекх мануш кед дад овела,

  и ромни чхаво кед ка бијанел,

  ола максми добинена

  сар поклон сој таро Девел.

  Нане локхо те бајрарен ле,

  Девлестар мудрост шај те добинен,

  хем мангипаја е чхавеске

  о право дром шај те сикавен.

  (РЕФРЕНИ)

  Са о чхаве таро Девел и

  ко тумаре васта денде.

  Башо Девел те сикавѓен лен,

  бут бахтале шај те овен.

 2. 2. Са о лафија Девлестар

  те овен туменге хор ко вило,

  те шај диве рат е чхавенге

  кој о Јехова те пхенен.

  Те сикавен лен мангипаја,

  таро Девел туменге вакердо.

  Ола ка бајровен хем верно

  ко дром сој праведно ка ачхон.

  (РЕФРЕНИ)

  Са о чхаве таро Девел и

  ко тумаре васта денде.

  Башо Девел те сикавѓен лен,

  бут бахтале шај те овен.