Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 133

Ко тернипе те сетина амен ко Јехова

Select an Audio Recording
Ко тернипе те сетина амен ко Јехова

(Проповедник 12:1)

 1. 1. Са о терне е Девлеске сием

  сар чхаве со бут мангела амен.

  Ле те шунѓем са вилестар амен

  вечно амен берекети ка дел.

 2. 2. Поклон аменге денѓа о Девел

  дад хем дај со аракхена амен.

  Ленде вилестар амен ка манга

  хем е Девле бахтало ка кера.

 3. 3. Ко амаре диве терникане

  ка да о најшукар башо Девел.

  Панда ко чачипе ка бајрова,

  лескири волја ко са ка кера.