Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 13

О Исус, амаро пример

Select an Audio Recording
О Исус, амаро пример

(1. Петрово 2:21)

 1. 1. Кобор бут о Девел

  е манушен мангља,

  чак пле Чхаве ов денѓа ле сар жртва.

  Ки Пхув бијандило

  о Исус сар мануш

  хем пле Даде ов ко са бут шунѓа.

 2. 2. Ко прво тхан сине

  олеске о Девел,

  ле те шунел ов мангља хор вилестар.

  Сар верно робо ов

  сине бут понизно,

  таро вило служинѓа џи ко крај.

 3. 3. О Исус со керѓа

  амен да ка кера

  хем аѓаар е Девле фалинаја.

  Сар лесте ка ова,

  о пример лескоро

  ка ачховел вечно дром амаро.