Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 129

Те истрајна џи ко крајо!

Select an Audio Recording
Те истрајна џи ко крајо!

(Матеј 24:13)

 1. 1. Сар те истрајна

  кед ко прогонство ка ова?

  Сар о Исус ка дикха

  и радост сој англе.

  Џанаја кај правда

  анела о Девел.

  (РЕФРЕНИ)

  Бут истрајност хем вера

  ваљани џи ко крај.

  Ка дел аменге сила

  и надеж башо живото ко рај.

 2. 2. О диве тане

  пхерде бут муке хем дукха.

  Пало пхарипе

  дикхаја пошуже диве.

  Ко рај те ова

  бут мангаја сарине.

  (РЕФРЕНИ)

  Бут истрајност хем вера

  ваљани џи ко крај.

  Ка дел аменге сила

  и надеж башо живото ко рај.

 3.  3. Сумње или дар

  нашти те перавен амен.

  Верно џи ко крајо

  сарине ка служина.

  Паше бут тано

  е Девлескоро диве.

  (РЕФРЕНИ)

  Бут истрајност хем вера

  ваљани џи ко крај.

  Ка дел аменге сила

  и надеж башо живото ко рај.