Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 128

Те ова истрајна

Select an Audio Recording
Те ова истрајна

(Матеј 24:13)

 1. 1. О Лафи е Девлескоро

  хем са со ветинѓа

  темели зорало тано,

  керела те истрајна.

  О крајо бут паше тано

  на ваљани те дара.

  Хем кед иси проблемија

  ов верно хем зорало.

 2. 2. О мангипе ту аракх ле

  хем кер ле побаро.

  Ко акала пхаре диве

  ов бут сиг шај те шудрол.

  Ко тло дром са со ка икљол,

  ов ту истрајно ко са.

  Ка дел тут о Јехова вас,

  паше туја ка овел.

 3.  3. Кој верно ка ачхол ко са,

  ко рај ов ка овел.

  Ко лил е животоскоро

  ов ка овел пишимо.

  Ов храбро хем са издржин

  ка ове ту позрело,

  ка дел тут о Јехова бах

  хем ка ове бут мангло.