Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 127

Саво мануш ваљани те овав

Select an Audio Recording
Саво мануш ваљани те овав

(2. Петрово 3:11)

 1. 1. Сар шај иранава, со шај тут те дав

  благодарност Девла туке те сикавав?

  Тло лафи денѓан хем шај леа дикхава

  андре ко вило со чаче бут мангава.

  (ПРЕЛАЗ)

  Денѓум лафи туке ме ка служинав

  хем са со мангеа, адава ка керав.

  Мле цело вилеа ме тут биринѓум,

  тут ка радујнав тло слуга уљум.

  Поможин ту манге ме те хаљовав

  со шај панда манде Девла те менинав.

  Кој верно тано, леа верно сиан ту.

  Тут ка радујнав соске бут ка мангав тут.