Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 126

Овен будна, хем бут силна

Select an Audio Recording
Овен будна, хем бут силна

(1. Коринќаните 16:13)

 1. 1. Овен будна хем бут силна,

  верна саре те ова.

  О Девел пли сила дела,

  нане состар те дара.

  Ка шуна е Исусе амен,

  ка мукха те водинел амен.

  (РЕФРЕНИ)

  Саре будна, силна хем верна

  џи ко крајо те ова!

 2. 2. Овен будна, овен зрела,

  спремна, послушна ко са.

  Хем о робо со пхенела,

  амен лесте ка шуна.

  Совет дена о старешине,

  со шај бут те аракхел амен.

  (РЕФРЕНИ)

  Саре будна, силна хем верна

  џи ко крајо те ова!

 3.  3. Овен будна, овен сложна,

  о хабери те пхена.

  Ка овен амен душмања,

  ама бизи дар ка џа.

  Те пхена кај о диве паше

  о Девел о крајо те анел.

  (РЕФРЕНИ)

  Саре будна, силна хем верна

  џи ко крајо те ова!