Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 125

„Бахтале тане о милостива“

Select an Audio Recording
„Бахтале тане о милостива“

(Матеј 5:7)

 1. 1. Иси амен шукар Девел,

  милостиво ов бут тано.

  Џанела тари пхув сием

  хем хаљовела ов амен.

  Чак кеда грешка ка кера

  хем бут пишмани ка пера,

  ов спремно простинела са

  пхердо и милост, мангипа.

 2. 2. Кед простинаја искрено,

  милостиво, таро вило

  сар о Девел амен сием

  хем мир аменде ка овел.

  О Исус сикавѓа амен

  Девлестар милост те рода

  те простинел са со керѓем

  хем чисто совест ов те дел.

 3. 3. Кед ка кера шукарипе

  вилестар, таро мангипе,

  дарежлива амен сием

  сар амаро мангло Девел.

  Дикхела о Јехова са,

  ов ка наградинел амен

  хем ценинела о Девел

  кед милост бут пхерде сием.

(Дикх хем Мат. 6:2-4, 12-14.)