Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 118

„Де амен панда вера“

Select an Audio Recording
„Де амен панда вера“

(Лука 17:5)

 1. 1. Ко грево бијанде сием Јехова,

  о лошна мисле хор и ко вило.

  Баро о грево хем ов на мукхела

  ко са Јехова верна те ова.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова де амен ту панда вера

  хем помош коте со ка ваљанел.

  Ту де амен Јехова панда вера,

  те шај вилестар туте те шуна.

 2. 2. Вераја те шунѓем туте Јехова,

  ту берекети бут ка де амен.

  Сар штити ој амен бут аракхела

  хем бизи дар амен англе ка џа.

  (РЕФРЕНИ)

  Јехова де амен ту панда вера

  хем помош коте со ка ваљанел.

  Ту де амен Јехова панда вера,

  те шај вилестар туте те шуна.