Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 115

Благодарна сием баши е Девлескири стрпливост

Select an Audio Recording
Благодарна сием баши е Девлескири стрпливост

(2. Петрово 3:15)

 1. 1. Тли сила Девла бут ој бари,

  мангипе, правда тут иси.

  Ки Пхув о лошнипе баро,

  хем дукхавела ко вило.

  Ту ко тло лафи ка ачхове,

  лошнипе тари Пхув ка циде.

  (РЕФРЕНИ)

  Надеж Јехова ту денѓан

  тут, о Јехова, ка фалина.

 2. 2. Милја берша дикхеа лен ту,

  сар јекх диве со сиг накхља.

  А о диве ало паше

  ту те циде о лошнипе.

  Ту бут мангеа те простине

  о грешке со керѓем те бистре.

  (РЕФРЕНИ)

  Надеж Јехова ту денѓан

  тут, о Јехова, ка фалина.