Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 110

И радост таро Јехова

Select an Audio Recording
И радост таро Јехова

(Неемија 8:10)

 1. 1. Знако иси — о Царство владинела,

  секој ваљани те шунел.

  Дикхен англе о време со авела

  праведно свето ка анел.

  (РЕФРЕНИ)

  И радост со дела о Јехова,

  ој сила тани бут бари!

  И надеж керела амен бахтале,

  е Девле саре те фалина.

  И радост бари таро Јехова.

  Ов најбаро и, те џанѓол.

  Вилестар те џа хем сегде те пхена,

  о Девел и Цари најбаро.

 2. 2. Надеж бари аменге о Јехова.

  Ма даран,ов бут силно и.

  Уштен ко пре хем гиљавен ко гласо,

  е Јеховаске слава ден.

  (РЕФРЕНИ)

  И радост со дела о Јехова,

  ој сила тани бут бари!

  И надеж керела амен бахтале,

  е Девле саре те фалина.

  И радост бари таро Јехова.

  Ов најбаро и, те џанѓол.

  Вилестар те џа хем сегде те пхена,

  о Девел и Цари најбаро.