Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 93

Де берекети ко амаре состанокија

Select an Audio Recording
Де берекети ко амаре состанокија

(Евреите 10:24, 25)

 1. 1. Фала туке бут Јехова

  башо состанокија.

  Свети дух ту де аменге

  молинаја тут амен.

 2. 2. Тле лафестар сикљоваја

  те ова са пошукар.

  Баши служба мудрост, сила,

  мангипе ту де амен.

 3. 3. Берекети деа Девла

  слога хем мир те овел.

  Е лафенцар хем ко дело

  Девла тут ка фалина.