Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 109

Те манга амен таро вило

Select an Audio Recording
Те манга амен таро вило

(1. Петрово 1:22)

 1. 1. Кеда ко вило ка тхабљол

  мангипе силно сар јекх јаг,

  сар о Јехова ка ова,

  ов тано мангипе.

  Амаре пхраленге сием

  верна хем амала паше.

  Искрено бут мангаја лен

  таро вило амен.

  Мангипе пхраликано

  ко пхаре диве дикхела пе.

  Спремна е пхрален сием

  стално те поможина.

  Мангипе сар те сикава

  пример о Исус сикавѓа,

  лестар амен шај те дикха

  кед вилестар ка манга,

  бахтале ка ачхова.