Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 105

„О Девел тано мангипе“

Select an Audio Recording
„О Девел тано мангипе“

(1. Јованово 4:7, 8)

 1. 1. О Девел амен мангела,

  ов тано о мангипе.

  Ако е Девле мангаја,

  манушен да ка манга.

  Пример бут баро о Исус,

  мангипе те сикава.

  Само аѓаар амен шај

  бахтале бут те ова.

 2. 2. Кеда е Девле мангаја,

  ка кера шукарипе.

  Кед пераја пло вас дела

  те шај палем те ушта.

  Мангипе вилестар чисто,

  бут буќа ка трпинел.

  Ако е пхрален мангаја,

  са о грешке ка бистра.

 3. 3. Некогаш пхаро и туке

  те манге сар о Девел.

  Тегани ту молин лесте

  са вилестар те манге.

  О Девел ка дел тут сила

  мангипе те сикаве.

  Кеда е Девле мангеа,

  саринен ту ка манге.