Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ГИЛИ 102

Те поможина околенге сој слаба!

Select an Audio Recording
Те поможина околенге сој слаба!

(Дела 20:35)

 1. 1. Саринен иси амен

  бут слабостија,

  ама о Девел нане

  те мукхел амен.

  Милост ка сикавел,

  пхердо и мангипе.

  Сар олесте ка ова,

  ка поможина.

 2. 2. Некаскири вера шај

  слабо те овел.

  Љубезна лафенцар шај

  те охрабрина.

  Таро Јехова ов

  сила ка добинел.

  Сочувство те сикава,

  дукх те локхјара.

 3. 3. Кеда некој слабо и

  те на судина.

  Помош леске шај те да

  лесте те вазда.

  Охрабринаја ле

  силно те ачховел.

  Узи лесте ка ова,

  утеха ка да.