Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Сој е Девлескоро Царство?

Сој е Девлескоро Царство?

Е Девлескоро Царство сине главно тема баши која со сикавела сине о Исус. Сој е Девлескоро Царство? Сави корист ка овел тут?