Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Аракх о одговорија башо акала пучиба

Аракх о одговорија башо акала пучиба
  1. Соске шај те ова сигурна кај о Јехова ка дел амен храброст кеда ка рода лестар? (Пс. 138:3)

  2. Сар шај те сикава храброст сар е Девлескере слуге таро пурано време? (Дела 4:31)

  3. Сар шај те сикава храброст кеда сием ки служба? (1. Сол. 2:2)

  4. Со ка поможинел аменге те постапина храбро кеда иси амен притисокија? (1. Пет. 2:21-23)

  5. Саве берекетија ка анел аменге и храброст? (Евр. 10:35)