Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ЛЕКЦИЈА 17

Сар поможинена аменге о покраинска надгледникија?

Сар поможинена аменге о покраинска надгледникија?

Малави

Состанок баши служба

Ки служба

Состанок е старешиненцар

Ко Христијанска грчка списија бут пути пишинела башо Варнава хем о апостол Павле. Ола служинена сине сар покраинска надгледникија хем посетинена сине о прва собранија. Соске? Адалеске со чаче интересинена пе сине те овел шукар ленгере духовно пхраленге хем пхењенге. О Павле вакерѓа кај мангела те ‚иранен пе хем те посетинен е пхрален‘ те дикхен сар тане. Ов сине спремно те накхавел бут баро друмо те шај те охрабринен лен (Дела 15:36). Исто адава керена авдиве о покраинска надгледникија.

Ола авена те охрабринен амен. Секова покраинско надгледнико дуј пути ко берш посетинела околу 20 собранија хем ко секова ачховела по јекх курко. Шај бут те сикљова лендар хем ленгере ромњендар, ако тане прандиме. Ола трудинена пе те запознајнен саринен, тернен хем пхурен, хем бут мангена те авен аменцар ко подрачје хем ко амаре библиска студие. Акала надгледникија, заедно е старешиненцар таро собрание, џана ко пхраља те поможинен лен те овен духовно зорале хем охрабринена амен пле говоренцар ко состанокија хем ко конгресија (Дела 15:35).

Ола грижинена пе сариненге. Ола чаче интересинена пе баши сариненгири духовност ко собрание. Кхедена пе е старешиненцар хем е слуге-помошниконцар те дикхен сар духовно напредујнела о собрание хем дена лен совет сар шај панда пошукар те керен пле задаче. Ола поможинена е пионерен те овен пошукар ки служба хем исто аѓаар бут мангена те запознајнен е невен ко собрание хем те шунен сар ола духовно напредујнена. Секова таро акала пхраља спремно мангела те служинел башо е пхраленгоро шукарипе (2. Коринќаните 8:23). Амен да ваљани те овел амен сар ленгири вера хем те шуна е Девле ко са (Евреите 13:7).

  • Соске о покраинска надгледникија посетинена о собранија?

  • Со шај те сикљова таро ленгере посете?