Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ЛЕКЦИЈА 22

Со керела пе ки подружница?

Со керела пе ки подружница?

Соломонска островија

Канада

Јужноафриканска Република

Саринен тари бетелско фамилија иси лен различна задаче хем поможинена те шај те проповединел пе ки јекх или ко некобор пхувја. Ола служинена ко преведувачка тимија, печатинена списанија хем лила, рединена и литература ко бетелско магацини, керена аудио хем видео снимке, или грижинена пе јавере буќенге со и потребна ко адава подрачје.

О Одбор е подружницакоро тано одговорно баши бути со керела пе ки лате. О Водечко тело ки секоја подружница биринела јекх Одбор е подружницакоро ко кова со служинена трин или побутер способна старешине. Акава Одбор редовно дела е Водечко телоске извештај секоле пхувјаке баши која тано одговорно — сар напредујнела духовно хем саве проблемија шај иси ки лате. Адала извештаија поможинена е Водечко телоске те одлучинел баши која тема те керел пе лафи ко неве публикацие, ко состанокија хем ко конгресија. Пхраља бичхалде таро Водечко тело редовно посетинена о подружнице хем дена советија е Одборенге сар те керен пумаре задаче (Изреки 11:14). Ки адаја посета адава пхрал икерела јекх говор колеа со охрабринела е пхрален таро адава тхан.

Поможинела пе е собраниенге. О одговорна пхраља тари подружница одобринена те керен пе неве собранија. Исто аѓаар, дена упатства е пионеренге, мисионеренге хем е покраинско надгледниконге со служинена ко адава подрачје. Ола организиринена о конгресија хем о собирија, грижинена пе те овен керде неве дворане хем бичхалена литература кобор со ваљани секоле собраниеске. Са со керела пе ки подружница поможинела те ова организириме ко проповедибе (1. Коринќаните 14:33, 40).

  • Сар о Одбор е подружницакоро поможинела е Водечко телоске?

  • Башо кола буќа грижинела пе и подружница?