Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ЛЕКЦИЈА 24

Сар финансиринела пе са со керела амари организација?

Сар финансиринела пе са со керела амари организација?

Непал

Того

Британија

Амари организација секова берш печатинела хем делинела бут милионија Библие хем јавера публикацие, бизо те лел лове башо адава. Градинаја хем одржинаја о дворане хем о подружнице. Исто аѓаар, поможинаја милја пхраленге со служинена ко Бетел или сар мисионерија, хем даја помош кеда иси природна катастрофе. Шај пучеа тут котар лаја лове башо са акава?

На лела пе десеток, на платинела пе чланарина хем никој нане должно те дел лове. Иако трошинела пе бут башо амаро проповедничко дело, амен на родаја лове е манушендар. Англедер јекх веко, ко дујто издание таро списание Стражарска кула терѓола сине кај амен верујнаја кај о Јехова бешела пали амари бути, адалеске ‚никед нане ловенге те молина е манушен‘ — хем никед на керѓем адава (Матеј 10:8).

Са со кераја тано финансиримо таро доброволна прилогија. Бут џене ценинена со сикаваја е манушен тари Библија хем адалеске дена прилогија. Коркори амен радосно даја амаро време, сила, лове хем јавера буќа те шај те керел пе е Девлескири волја ки цело Пхув (1. Летописи 29:9). Ко амаре дворане хем ко амаре конгресија иси кутие башо доброволна прилогија коте са окола со мангена те мукхен лове шај те керен адава. Или, шај те дел пе доброволно прилог преку амари интернет-страница jw.org. Побаро дело таро лове авена адалендар со нане барвале. Ола тане слична сар и вдовица кола со о Исус фалинѓа, соске иако сине чороли спремно денѓа таро вило (Лука 21:1-4). Адалеске, секој шај редовно те ‚цидел песке нешто ки страна‘ хем те дел ‚сар со решинѓа ко пло вило‘ (1. Коринќаните 16:2; 2. Коринќаните 9:7).

Сигурна сием кај о Јехова поодориг да ка поттикнинел околенгере виле со мангена ‚те сикавен леске чест адалеа со иси лен‘ те ден прилогија башо са со керела пе е Царствоске хем аѓаар те поможинен те овел лескири волја (Изреки 3:9).

  • Сар амари организација разликујнела пе таро јавера религие?

  • Башо со користинена пе о доброволна прилогија?