Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ЛЕКЦИЈА 5

Сар ка користинен туке амаре состанокија?

Сар ка користинен туке амаре состанокија?

Аргентина

Сиера Леоне

Белгија

Малезија

Бут мануша чхинавге те џан ко цркве или џамие соске адари на аракхле утеха хем духовно водство. Тегани, соске ваљани те аве ко состанокија со е Јеховаскере сведокија икерена? Сар ола ка користинен туке?

Ка аракхе радост со ка ове машкар о шукар мануша со грижинена пе јаверенге. Ко прво веко, о христијанија кхедена пе сине ко собранија, икерена сине состанокија ко кола со славинена сине е Девле, проучинена и Библија хем охрабринена пе сине машкар песте (Евреите 10:24, 25). Машкар ленде сине мангипе, сине бут паше амала — сар духовна пхраља хем пхења (2. Солуњаните 1:3; 3. Јованово 14). Амен џаја пало ленгоро пример хем сием радосна сар ленде.

Ка сикљове сар те икере о библиска начела. Исто сар со сине ко пурано време, авдиве да мурша, џувља хем чхаве, сарине кхедаја амен заедно. О искусна пхраља користинена и Библија те поможинен амен те хаљова сар те применина лакере начела ко амаро џивдипе (5. Мојсеева 31:12; Неемија 8:8). Ко амаре состанокија сарине шај те коментарина хем те гиљава, а аѓаар сикаваја амари надеж (Евреите 10:23).

Ка овел тли вера ко Девел панда позорали. Ко прво веко, о апостол Павле е пхраленге таро јекх собрание вакерѓа: ‚Бут мангава те дикхав тумен, . . . заедно те охрабрина амен, ме тумаре а тумен мле вераја‘ (Римјаните 1:11, 12). Адава со заедно кхедаја амен амаре пхраленцар ко состанокија, керела амари вера те овел панда позорали хем поодориг да спремно те џивдина сар со вакерела и Библија.

Шај ли те аве ко амаре состанокија хем ту да те осетине акаја радост? Бут шукар ка ове доџардо саринендар. Са амаре состанокија тане биловенгоро — на родаја лове.

  • Пало каскоро пример џаја кеда кхедаја амен ко амаре состанокија?

  • Сави корист ка овел амен ако џаја ко состанокија?