Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ЛЕКЦИЈА 27

Сар шај те користина и библиотека ки дворана?

Сар шај те користина и библиотека ки дворана?

Израел

Република Чешка

Бенин

Кајманска Островија

Дали мангеа те истражине хем те џане побутер баши Библија? Мангеа ли те џане побутер башо несаво стихо, личност, тхан или несави бути вакерди ки Библија? Или, пучеа ту сар шај и Библија те поможинел кеда мучинела ту несаво проблеми? Тегани, користин и библиотека ки дворана.

Ки лате шај те аракхе бут публикацие. Шај кхере нане ту са о библиска публикацие со иси е Јеховаскере сведокон ки чхиб со хаљовеа ла. Ама, ки библиотека ки дворана иси бут публикацие. Ки лате шај исто аѓаар те аракхе различна преводија тари Библија, шукар речнико хем јавера лила. Шај те користине и библиотека, англедер хем пало состанокија. ко ки лате иси компјутери, ка шај те користине и Библиотека публикациенцар е Јеховаскере сведоконгири (Watchtower Library). Ој тани компјутерско програма ки која иси бут публикацие, хем локхе шај те аракхе дисави тема, лафи или стихо со родеа.

Ој тани корисно адаленге со учествујнена ко состанок Амаро живото хем служба. Шај те користине и библиотека ки дворана кеда спреминеа ту башо задаче со иси тут ко акава состанок. О надгледнико акале состанокоскоро грижинела пе баши библиотека. Ов тано одговорно те дикхел дали о неве публикацие тане адатхе хем дали тане шукар средиме. Ов или адава со проучинела туја и Библија шај те сикавен ту сар те аракхе адава со ваљани туке. Ама, нијекх лил тари библиотека на ваљани те лел пе кхере. Исто аѓаар, ваљани шукар те аракхен пе адала лила хем ма те пишинел пе ки ленде.

И Библија вакерела кај ако мангаја те аракха ‚о џандипе башо Девел‘, мора те рода ле ‚сар гаравдо барвалипе‘ (Изреки 2:1-5). И библиотека ки дворана шај те поможинел туке ко акава.

  • Со иси ки библиотека ки дворана?

  • Кој шај те сикавел ту сар те користине и библиотека?