Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ЛЕКЦИЈА 28

Со иси ки амари интернет-страница?

Со иси ки амари интернет-страница?

Франција

Полска

Русија

О Исус вакерѓа пле учениконге: ‚Нека светинел тумари светлина англо мануша, те шај ола те дикхен о шукарипе со керена хем те славинен тумаре Даде, со и ко небо‘ (Матеј 5:16) Башо адава, користинаја и модерно технологија сар со и о Интернет. Преку амари интернет-страница, jw.org, шај те добинен пе информацие башо адава ко со верујнена хем со керена е Јеховаскере сведокија. Со иси ки лате?

Библиска одговорија башо бут пучиба. Шај те аракхе одговорија башо бут важна пучиба со побутер мануша пучена пе. На пример, о трактатија Ка авел крајо е мукенге? хем Ка џивдинен ли палем о муле? тане достапна ко повише таро 600 чхибја. Адари шај те аракхе о Превод Нов свет ко побутер таро 130 чхибја хем бут публикацие коленцар со проучинела пе и Библија, сар со и тано о лил Со чаче сикавела и Библија? хем о најневе списанија Стражарска кула хем Разбудете се! Бут таро акала публикацие шај те читине, те шуне или те пераве ко MP3, PDF или EPUB форматија. Шај чак те принтине некобор стране те сикаве е интересентенге ки ленгири чхиб! Иси видеопубликацие ко бут знаковна чхибја. Шај те пераве снимке таро драмско читибе и Библија, библиска драме хем шужи музика те шај те уживине ко тло слободно време.

Чачутне информацие башо е Јеховаскере сведокија. Исто аѓаар адатхе тане чхивде о најневе хаберија хем видеоклипија баши амари бути ко цело сумнал хем башо адава сар поможинаја кеда овена природна катастрофе. Адатхе шај те дикхе кеда ка овен амаре конгресија хем о адресе таро амаре подружнице.

Са акалеа, амен ширинаја о чачипе џи ко најдур тхана ки Пхув. О мануша таро секова континенти, чак таро Антартик, иси лен корист акалестар. Амен бут мангаја ‚е Јеховаскоро лафи сигате те шунѓовел‘ ки цело Пхув, те овел славимо о Девел (2. Солуњаните 3:1).

  • Сар и jw.org поможинела е манушенге те сикљон о чачипе тари Библија?

  • Со би мангеа те роде ки амари интернет-страница?