Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Извештај башо 2018 берш

Извештај башо 2018 берш
 • Подружнице е Јеховаскере сведоконгере: 87

 • Пхувја коте со проповединена: 240

 • Собранија *: 119.954

 • Присутна ки Спомен-свеченост: 20.329.317

 • Џене со леле таро симболија ки Спомен-свеченост: 19.521

 • Најбаро број објавителија *: 8.579.909

 • Просечно број објавителија секова масек: 8.360.594

 • Кобор процентија барило таро 2017 берш: 1,4

 • Кобор крстинѓе пе *: 281.744

 • Просечно број таро пионерија * секова масек: 1.267.808

 • Просечно број таро помошна пионерија секова масек: 446.642

 • Накхле саатија ки служба проповедибаске: 2.074.655.497

 • Просечно број таро библиска курсија * секова масек: 10.079.709

Ко теко таро 2018 службено берш * е Јеховаскере сведокија трошинѓе повише таро 214 милионија американска доларија те шај те поддржинен е специјална пионерен, е мисионерен хем е покраинска надгледникон ки ленгири служба. Ко цело свето, ко подружнице служинена 20.331 џене. Сарине ола служинена ки специјално полновремено служба.

^ пас. 4 Е Јеховаскере сведокија аѓаар викинена пумаре групе коте со кхедена пе ки несави диз или потикно тхан.

^ пас. 7 „Објавители“ тано некој со активно проповединела о шукар хабери башо е Девлескоро Царство (Матеј 24:14). Детална информацие башо адава сар одрединела пе акава број шај те аракхе ки интернет-страница jw.org, ки статија „Кобор иси е Јеховаскере сведокија ко цело свето?

^ пас. 10 Повише информацие башо адава сар шај некој те крстинел пе сар е Јеховаскоро сведоко шај те аракхел пе ки интернет-страница jw.org, ки статија „Сар шај те овав е Јеховаскоро сведоко?

^ пас. 11 „Пионери“ тано крстимо Јеховаскоро сведоко сој примерно хем секова масек доброволно накхела одредимо број саатија ко проповедибе о шукар хабери.

^ пас. 14 Башо повише информацие шај те аракхе ки интернет-страница jw.org, ки статија „Сој тано библиско курси?

^ пас. 15 О 2018 службено берш трајнѓа таро 1 септември 2017 џи ко 31 август 2018 берш.