Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод башо 14 дело

Увод башо 14 дело

О прва христијања проповединена сине о шукар хабери башо Царство џи ко најдур тхана ки Пхув. О Исус бичхалѓа лен коте те џан те проповединен. Исто аѓаар, чудоја денѓа лен способност те керен лафи ко разна чхибја те шај те сикавен е манушен ки ленгири чхиб. О Јехова денѓа лен храброст хем сила те издржинен иако иси лен прогонствија.

О Исус денѓа е апостолеске е Јованеске визија баши е Јеховаскири слава. Ко јавер визие, о Јован дикхља сар о Царство сој ко небо ка побединел е Сатана хем ка чхивел крајо лескере владибаске. О Јован дикхља е Исусе сар Цари, хем е 144.000 царен  со ка владинен заедно леа. Исто аѓаар, о Јован дикхља кај и Пхув ули рај хем кај са о мануша служинена е Јеховаске ки слога хем ко мир.

КО АКАВА ДЕЛО

94 ЛЕКЦИЈА

О ученикија добинѓе свети дух

Саво чудија шај сине те керен адалеске со сине лен о свети дух?

95 ЛЕКЦИЈА

Ништо нашти сине те чхинавел лен

О религиозна водачија со мударѓе е Исусе мангле те чхинавен е апостолен те на проповединен. Ама ола адава на керѓе.

96 ЛЕКЦИЈА

О Исус биринѓа е Савле

О Савле сине баро душмани е христијаненгоро, ама адава менинѓа пе.

97 ЛЕКЦИЈА

О Корнелиј добинѓа свети дух

Соске о Девел бичхалѓа е Петаре ко кхер акале манушескоро кова со на сине Евреи?

98 ЛЕКЦИЈА

Мануша таро бут нацие уле христијања

О апостол Павле хем лескере амала со сине мисионерија почминѓе те проповединен ко дур пхувја.

99 ЛЕКЦИЈА

О затворско чувари уло христијани

Сар о демони, о земјотрес хем о мачи тане вклучиме ки акаја парамис?

100 ЛЕКЦИЈА

О Павле хем о Тимотеј

Дуј мануша керена заедно бути сар амала хем сар христијања бут берша.

101 ЛЕКЦИЈА

О Павле сине бичхалдо ко Рим

О патујбе тано бут опасно, ама нисаво пхарипе на чхинавѓа акале апостоле.

102 ЛЕКЦИЈА

Е Јованескере визие

О Исус дела ле некобор визие баши иднина.

103 ЛЕКЦИЈА

„Те авел тло царство“

О откровение таро Јован сикавела аменге сар е Девлескоро Царство ка менинел о живото ки Пхув.