Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Увод

Увод

Шај ли те овен бахтале сар фамилија, ко акала пхаре диве кеда о бракија хем о фамилие иси лен бут проблемија? Адава нане баш локхо, ама иси помош. Акаја брошура нане прирачнико башо брако, ама ки лате иси советија тари Библија хем шукар предлогија со шај те поможинен. Ако икерена пе, ола шај те керен ти фамилија те овел бахтали.