СТРАЖАРСКО КУЛА (ИЗДАНИЕ БАШО ПРОУЧИБЕ) август 2018

Ко акава број иси статие проучибаске таро 1 џи ко 28 октомври 2018.

Дали иси тут о точна информацие?

Кола трин библиска начелија шај те поможинен аменге исправно те проценина о информацие?

Ма судинен спрема адава со дикхјола пе авријалдан

Сикљов ко кола трин подрачја нане мудро те ана заклучок спрема о изглед.

Бахтале тане окола сој дарежлива

Сар и дарежливост тани поврзими е бахталипаја?

Соработин е Јеховаја секова диве

Ко саве панџ начинија шај те соработина е Јеховаја?

Стрпливост — истрајност адалеске со иси амен надеж

Дикх со значинела и стрпливост ки библиско смисла, сар шај те овел тут акаја особина хем саве берекетија ка овен амен ако сикаваја ла.

Пучиба таро читателија

Соске нане дозволимо те објавинен пе амаре публикацие ко јавера интернет-странице или ко социјална мреже?

Пхраљален со сиен именујме — сикљовен таро Тимотеј

Изгледа кај е Тимотеје на сине ле доверба ки песте кеда почминѓа те соработинел е апостол Павлеа. Со шај о старешине хем о слуга-помошникија те сикљон таро Тимотеј?