Префрли се на текстот

Сеќавај се на смртта на Исус Христос

Сеќавај се на смртта на Исус Христос

Секоја година, Јеховините сведоци ја одбележуваат смртта на Исус онака како што тој заповедал (Лука 22:19, 20). Срдечно те покануваме да присуствуваш на овој посебен настан. Ќе дознаеш како животот и смртта на Исус можат да ти користат тебе лично.