Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Како изгледаат состаноците на Јеховините сведоци?

Како изгледаат состаноците на Јеховините сведоци?

Овој видеоклип ќе ти помогне да дознаеш нешто повеќе.

 

Нешто повеќе

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Зошто местото каде што се собираат Јеховините сведоци не се нарекува црква?

Дознај зошто Јеховините сведоци местото каде што се собираат го нарекуваат „Сала на Царството“.

КОЈ ЈА ВРШИ ЈЕХОВИНАТА ВОЛЈА ДЕНЕС?

Зошто и како се градат Салите на Јеховините сведоци?

Зошто Јеховините сведоци градат сали за состаноци? Дознај зошто овие скромни градби се важни за нашите собранија.

ДОБРА ВЕСТ ОД БОГ!

Зошто Бог има организација?

Библијата кажува зошто и како се организирани вистинските христијани.