Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Тинијан

  • Жители: 2.500
  • Јеховини сведоци: 23
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 109