Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Сент Естатиус

  • Жители: 4.020
  • Јеховини сведоци: 29
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 139