Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Сент Китс

  • Жители: 44.183
  • Јеховини сведоци: 211
  • Собранија: 4
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 209