Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Рота

  • Жители: 2.477
  • Јеховини сведоци: 11
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 225