Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Родригез

  • Жители: 41.669
  • Јеховини сведоци: 50
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 833